Joi, 23 Martie 2017 - 05:05 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea, schimb de replici cu Traian Basescu in scandalul fermei de porci de la Tel Drum

Publicat de: ---

Antena 3

Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea si senatorul PMP Traian Basescu au avut un schimb de replici miercuri, in cadrul sedintei de plen reunit in care s-a dezbatut raportul Comisiilor de buget-finante privind verificarea rectificarilor bugetare pozitive realizate de Guvernul Ciolos .

Basescu i-a spus liderului PSD ca ar fi mai utila o comisie de ancheta pentru ferma de porci de la Tel Drum, social-democratul raspunzandu-i acestuia ca poate „sa se balteasca” in ce doreste, dar el nu va intra in aceasta „mocirla”, scrie news.ro.

„Domnule presedinte, legat de ferma de porci, nu stiam ca aveti si aceasta specializare. Eu va readuc aminte ca suntem aici, nu acolo, ci in Parlamentul Romaniei. Dumneavoastra puteti sa va baltiti in ce vreti dumneavoastra, eu nu. Eu in acea mocirla nu intru. Dincolo de faptul ca sunt informatii mincinoase in ceea ce priveste unele legaturi financiare sau economice”, a afirmat Liviu Dragnea. 

 


(181 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Liviu Dragnea, schimb de replici cu Traian Basescu in scandalul fermei de porci de la Tel Drum | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.3158118724823 seconds.