Vineri, 24 Martie 2017 - 05:08 AM Aleg.RO: Tobias Ellwood, parlamentarul care a incercat resuscitarea politistului Keith Palmer, si-a pierdut fratele in atentatele din Bali din 2002

Publicat de: ---

Money.ro

Reactia englezilor de ieri a uluit o lume intreaga . Majoritatea si-au pastrat calmul si au ascultat cu sfintenie indicatiile politiei. Au fost insa momente de panica, pe care unii au avut inspiratia sa le filmeze cu telefonul mobil.

Imaginile pe care le urmariti sunt din interiorul parlamentului britanic. De altfel, cel care filmeaza este un deputat. El  a venit in holul mare al legislativului britanic si a adus vestea:

"- Ce se intampla?

- Se trage afara!"

Afara, politistul Keith Palmer se punea in calea atacatorului si era ranit mortal. Imaginile cu parlamentarul Tobias Ellwood, incercand sa-l tina in viata spun mai mult decat o mie de cuvinte. Tobias Ellwood a iesit din parlament imediat dupa atac. Fost ofiter in armata deputatul conservator, care si-a pierdut propriul frate in atentatele din Bali de acum 15 ani, nici macar nu stia daca schimbul de focuri s-a terminat cand a incercat sa-l resusciteze pe Keith Palmer.

Parlamentul de la Londra, care si-a continuat astazi lucrarile in conditii de securitate sporite, i-a adus un omagiu politistului, care, au spus ei, a cazut la datorie in numele libertatii si a valorilor democratiei.


(145 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Money.ro

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Money.ro:

Tobias Ellwood, parlamentarul care a incercat resuscitarea politistului Keith Palmer, si-a pierdut fratele in atentatele din Bali din 2002 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31509184837341 seconds.