Marți, 28 Martie 2017 - 05:36 AM Aleg.RO: Cearta intre liderii PNL pe WhatsApp. Discutia a fost scursa in presa VIDEO

Publicat de: ---

Antena 3

Este scandal urias pe bani in PNL . Parlamentariii liberali se cearta din cauza sumelor pe care partidul le-a platit in campania electorala firmei de PR a lui Felix Tataru, transmite Romania TV.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Deputatii PNL se cearta pe grupul creat pe telefon din cauza fostului secretar general al partidului. In timp ce unii parlamentari pun in spatele lui Ilie Bolojan negocierea contractului cu Felix Tataru, altii il apara. Adriana Saftoiu, spre exemplu, spune ca nu intelege de ce se pune in carca lui Ilie Bolojan contractul cu firma lui Tataru, in timp ce deputatul Mihai Voicu le scrie colegilor ca, pe langa problemele cu banii, PNL are acum si probleme de imagine.

Liberalii nu au documente pentru a justifica banii pe care spun ca i-au platit catre firma lui Felix Tataru. In acest caz, Autoritatea Electorala Permanenta nu va deconta sumele cheltuite de PNL si ar putea chiar sesiza Parchetul pentru o ancheta.

Citeste si: Felix Tataru provoaca un scandal urias in PNL. Consultantul lui Iohannis i-a lasat pe liberali cu o gaura de 300.000 de euro

Cel mai cunoscut comunicator politic, Felix Tataru, provoaca un scandal urias in PNL. Liderii PNL au descoperit dupa campania de la alegerile parlamentare ca Felix Tataru, consultantul politic angajat de Alina Gorghiu si Ilie Bolojan pentru a gestiona strategia partidului, le-a facut o gaura de 300 000 de euro in buget.


(242 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Cearta intre liderii PNL pe WhatsApp. Discutia a fost scursa in presa VIDEO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.42283010482788 seconds.