Miercuri, 29 Martie 2017 - 05:31 AM Aleg.RO: Victor Ponta: Bogdan Diaconu nu mai este prietenul lui Ghita, e prietenul lui Dragnea. Sper sa nu dispara si Liviu

Publicat de: ---

ziarulfinanciar

Victor Ponta a declarat marti ca a observat ca Liviu Dragnea este prieten cu Bogdan Diaconu, exprimandu-si totodata speranta ca liderul social-democratilor nu va disparea precum Sebastian Ghita .

Foto: RomaniaTV.net Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Chestionat daca s-a pus problema infiintarii unui partid nationalist, deputatul a spus: ”A pus problema domnul Dragnea si o sa il intreb cand vreau sa fac altceva in politica. Am vazut ca e prieten cu Bogdan Diaconu acum, am inteles ca a discutat dansul cu Diaconu. Foarte bine”.

Ponta si-a exprimat speranta ca Liviu Dragnea nu va disparea precum Sebastian Ghita, avand in vedere prietenia cu Bogdan Diaconu.

”Important este ca acum domnul Diaconu nu mai este prietenul lui Sebi Ghita, e prietenul lui Liviu Dragnea. Sper sa nu dispara si Liviu acum”, a completat social-democratul.

El a mai spus ca Liviu Dragnea „il tot trimite” la alte partide, dar el a fost doar in PSD, in comparatie cu liderul social-democratilor. 

„Am vazut ca domnul Dragnea ma tot trimite la alte partide, eu nu am fost decat in PSD, nu am fost in alte partide. Dansul a mai fost in alte partide”, a conchis Victor Ponta.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Bogdan Diaconu l-a informat de faptul ca Victor Ponta i-a sugerat sa se implice intr-un nou proiect politic, dar fostul social-democrat l-a asigurat ca nu se asociaza cu nimeni, nici cu fostul premier, nici cu Daniel Constantin.

„Nu stiu ce se intampla, e tacut de o perioada, nu stiu unde este. Am auzit si eu despre acest proiect politic nedefinit. Ce pot spune, domnul Bogdan Diaconu cand a venit la mine mi-a zis ca, chiar daca i s-a sugerat de catre Victor Ponta, el merge pe proiectul politic pe care a inceput, cu Partidul Romania Unita anuntand o fuziune sau o asociere cu PRM. Si mi-a zis ca nu se asociaza cu nimeni, nici cu Victor Ponta, nici cu Daniel Constantin. Nu stiu daca de la cei doi a primit vreo oferta”, a afirmat Liviu Dragnea, intrebat despre Victor Ponta si posibilitatea ca acesta sa se implice intr-un proiect politic alaturi de Daniel Constantin.


(288 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Victor Ponta: Bogdan Diaconu nu mai este prietenul lui Ghita, e prietenul lui Dragnea. Sper sa nu dispara si Liviu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30816197395325 seconds.