Miercuri, 29 Martie 2017 - 05:31 AM Aleg.RO: Ce a spus Victor Ponta despre referendumul pe tema definirii casatoriei in Constitutie

Publicat de: ---

Antena 3

Fostul premier Victor Ponta, deputat PSD, s-a declarat in mod public sustinatorul familiei ca fiind uniunea dintre un barbat si o femeie, afirmand ca un referendum pe aceasta tema este necesar, pentru ca este vorba despre o chestiune serioasa, importanta pentru societatea romaneasca, scrie <a href="http://www .agerpres.ro/politica/2017/03/28/ponta-privind-initiativa-de-modificare-a-constitutiei-familia-din-care-fac-parte-e-dintre-un-barbat-si-o-femeie-13-48-29" target="_blank">Agerpres.

"Sunt un om suficient de liberal in gandire. Dar cred ca si familia din care fac eu parte si familia din care vor face parte copiii mei este intre un barbat si o femeie. Asa a hotarat Dumnezeu si cred ca nu putem schimba noi asta. Venisem hotarat sa votez 'pentru'. Vin din nou, ca pana la urma trebuie sa se voteze si, dincolo de asta, nu e chiar asa un subiect de gluma, e un subiect foarte serios. Nu sunt pentru discriminarea nimanui pe niciun criteriu care tine de orientare sexuala, dar, da, familia asa o vad, asa m-am nascut eu, poate ca sunt demodat", a spus Ponta, marti, la Parlament, unde a vrut sa voteze pentru initiativa legislativa privind modificarea Constitutiei, care a fost insa retrimisa Birourilor permanente ale celor doua Camere.

Potrivit acestuia, in Romania nu trebuie copiat neaparat un model pe motiv ca "asa s-a facut in Europa", ci trebuie aplicat unul care sa raspunda asteptarilor societatii romanesti.

"Are mult mai mult sens sa facem un referendum pe aceasta tema decat circoteca aia cu sunteti de acord cu lupta anticoruptie. Da, sunt de acord, vreau lupta anticoruptie sa vad cum si-a luat dl Iohannis case. Deci, daca tot facem referendum, sa facem pe o chestiune serioasa, importanta pentru societatea romaneasca", a argumentat fostul premier.

Sursa: Agerpres


(438 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Ce a spus Victor Ponta despre referendumul pe tema definirii casatoriei in Constitutie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29374504089355 seconds.