Joi, 28 Iulie 2005 - 03:20 PM Aleg.RO: Răzvan Theodorescu spune că Mona Muscă nu a avut o activitate notabilă la MCC

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/Portrete/T/RasvanTheodorescu.jpg" align=left vspace=5>Senatorul PSD Razvan Theodorescu, fost ministru al culturii in perioada 2001-2004, apreciaza ca Ministerul Culturii si Cultelor va ramane acelasi cu sau fara Mona Musca in fruntea institutiei. "Cu sau fara Mona Musca, MCC ramane acelasi. Imi pare rau sa o spun, insa trecerea doamnei Musca prin minister, dupa parerea mea, nu a lasat ceva notabil. Este o doamna cu distinctie dar fara nici un fel de actiune vizibila in zona culturii", a afirmat Theodorescu.

Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu a spus ca personal nu crede "total" in moralitatea demisiei ministrului Mona Musca.

"Sincer, nu cred in moralitatea acestei demisii. Probabil ca sunt si alte elemente de substrat care vor aparea la un moment dat", a spus Diaconescu, care a adaugat ca este problema guvernului sa evalueze daca demisia ministrului culturii si cultelor reprezinta o pierdere importanta.


(798 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Răzvan Theodorescu spune că Mona Muscă nu a avut o activitate notabilă la MCC | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61175608634949 seconds.