Luni, 05 Decembrie 2005 - 08:54 AM Aleg.RO: Locurile tinerilor PSD, ocupate doar de copii de ministri sau deputati

Publicat de: Ioana Danciu

curentul

"Oare domnului Ponta nu ii permite timpul sa vina sa vorbeasca cu noi, sau poate nu ii pasa de problemele noastre?", au intrebat, acuzator, membrii filialei sector 5 a Tineretului Social Democrat (TSD) Bucuresti, reuniti sambata la Romexpo pentru a-si alege o noua conducere .

Unul dintre tinerii social-democrati, Bogdan Georgescu, i-a indemnat pe tesedistii de la sectorul 5 sa propuna candidati pentru sefia TSD. "As vrea sa va descurajez sa folositi aceste intalniri pentru a arunca sageti otravite. Aveti alegeri la tineret la anul. Pregatiti-va si veniti cu candidati", a spus Georgescu. Pe de alta parte, tinerii social-democrati au spus ca nu mai au modele in randul partidului si au acuzat ca nu mai suporta sa fie bataia de joc a nimanui si nici sa vada ca toate locurile tinerilor sunt ocupate doar de copii de ministri sau deputati.

Mai toate discursurile tinerilor de la organizatia sectorului 5 l-au vizat, direct sau indirect, pe Victor Ponta. "A venit cu promisiuni si, dupa ce s-a vazut ministru si deputat, a uitat de tinerii din TSD si le-a trimis bezele din tarile calde, unde se incalzea la soare cu Nicu Banicioiu si Daciana Sarbu", a spus Catalin Stochita, vicepresedinte al TSD Bucuresti, care a apreciat, totodata, ca in primul an de mandat in parlament, nici un membru al grupului Ponta nu a facut o lege pentru tineri. Criticile au fost exprimate in ciuda incercarilor liderului Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, prezent la conferinta, de a transmite un mesaj de unitate si reformare a partidului.


(653 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Ioana Danciu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Locurile tinerilor PSD, ocupate doar de copii de ministri sau deputati | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53596997261047 seconds.