Joi, 23 Martie 2006 - 05:43 AM Aleg.RO: Senatul a aprobat continuarea privatizării CEC

Publicat de: Dana LASCU

AMOS News CECFoștii angajați ai Casei de Economii și Consemnațiuni, cu o vechime minimă de 5 ani, care au fost disponibilizați în urma restructurării societății, au fost și ei incluși în categoria salariaților care vor putea participa la privatizarea instituții bancare.

Senatorii au aprobat, în ședința de miercuri, Ordonanța de Urgență a Guvernului 199/2005 privind continuarea privatizării CEC, acceptând amendamentul adus de Comisia de buget, finanțe și bănci. Amendamentul în cauză lărgește categoria persoanelor ce vor putea cumpăra acțiuni la vânzarea a 5% din capitalul societății.

Conform Ordonanței, strategia de privatizare prevede vânzarea unui pachet de 5% din acțiuni către salariați, pensionari și membrii ai consiliului de administrație în exercițiu la data transferului. OUG 199/2005 prevede reglementarea situației juridice a imobilelor aflate în patrimoniul CEC la data reorganizării ca societate bancară pe acțiuni, 30 iunie 1996, precum și reglementarea plății salariilor compensatorii acordate în 2005, la restructurare, în sensul ca acestea să fie acoperite din profitul pe anii anteriori.


(463 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Dana LASCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Senatul a aprobat continuarea privatizării CEC | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.68942308425903 seconds.