Marți, 04 Aprilie 2006 - 07:03 AM Aleg.RO: Permutări în grupul PSD de la Camera Deputaților

Publicat de: Dana LASCU

AMOS News Deputatul Valeriu Zgonea a fost propus, luni, de grupul PSD, pentru a ocupa funcția de chestor al Camerei Deputaților, rămasă vacantă după demisia lui Marin Diaconescu din partid. El a fost nominalizat pentru această funcție în urma unui vot secret dat de deputații PSD, unde a obținut 61 de voturi "pentru", în timp ce contracandidatul său Emil Radu Moldovan a obținut doar 23 de voturi "pentru".

Deputații PSD l-au ales, tot prin vot secret, pe Tudor Mohora pentru a prelua funcția de președinte al Comisiei de abuzuri, rămasă vacantă după ce Valer Dorneanu a devenit vicepreședinte al Camerei Deputaților. Mohora a obținut 53 de voturi "pentru", contracandidatul său Cristian Dumitrescu obținând doar 34 de voturi în favoarea sa.

Grupul PSD din Cameră a mai decis nominalizarea pe Rodicăi Nassar pentru funcția de vicepreședinte al Comisiei de cultură, în locul lăsat vacant de Zamfir Dumitrescu, demisionat de curând din partid.

Deputatul PSD Marian Săniuță urmează să preia funcția de vicepreședinte al Comisiei de apărare în locul lui Eugen Bejinariu, demisionat și el din partid. În condițiile în care Rodica Nassar va intra în componența Comisiei de cultură, Adrian Năstase urmează să devină membru al Comisiei de politică externă a Camerei Deputaților.

Propunerile grupului PSD în acest sens urmează însă a fi discutate de Biroul Permanent al Camerei, lunea viitoare. Solicitarea PSD ar fi trebuit discutată, luni, 3 aprilie, însă social-democrații au solicitat o amânare, întrucât avansaseră două solicitări pentru același loc în comisia de politică externă - pentru Adrian Năstase și pentru Rodica Nassar - în condițiile în care PSD mai avea dreptul doar la o singură propunere în această comisie, conform algoritmului parlamentar.


(443 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Dana LASCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Permutări în grupul PSD de la Camera Deputaților | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59765887260437 seconds.