Marți, 11 Aprilie 2006 - 06:52 AM Aleg.RO: Bistrița Năsăud: PSD se va plânge la PES

Publicat de: Dana LASCU

AMOS News Filiala PSD Bistrița Năsăud se va adresa Partidului Socialist European (PES) și va reclama că în județ Alianța PNL-PD vrea să forțeze dizolvarea Consiliului Județean și organizarea alegerilor anticipate, pentru a-l înlocui din funcție pe președintele acestui for, social-democratul Gheorghe Marinescu. Într-o conferință de presă susținută luni, la sediul Consiliului Județean, Gheorghe Marinescu a spus că i-a trimis șefului PSD Mircea Geoană un memoriu în care a relatat situația din județ și că acesta ar fi promis că va înainta acest memoriu Partidului Socialist European.

Gheorghe Marinescu: "Așa cum suntem monitorizați pentru lapte și carne, vă asigur că și politica este la fel de importantă. Dacă puciul de la Bistrița va avea câștig de cauză, atunci vom asista la un adevărat haos în administrația locală, care nu va mai putea fi controlat. Când o treime dintre consilieri se supără, demisionează și forțează alegerile anticipate. Tot din trei în trei luni asistăm la câte un asemenea circ".

Președintele CJ l-a acuzat pe prefectul Szilagyi Ioan că este doar "o marionetă politică în mâna PD și PNL" pentru că ar fi declarat că va cere dizolvarea de drept a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud din cauza faptului că o treime dintre aleși, respectiv 12 consilieri PD și PNL, au demisionat din funcții, iar odată cu ei partidele din care fac parte și-au retras și listele de supleanți.


(454 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Dana LASCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Bistrița Năsăud: PSD se va plânge la PES | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.70443987846375 seconds.