Vineri, 26 Mai 2006 - 05:50 AM Aleg.RO: Băsescu a discutat cu primarii despre asfaltare și catedrală

Publicat de: Dana LASCU

AMOS News Întâlnirea convocată de președintele Traian Băsescu cu primarul general și primarii de sectoare, s-a terminat, după aproximativ 40 de minute.

Subiectul principal al întrevederii nu a fost gripa aviară. Președintele și primarii au dezbătut situația unor proiecte din Capitală: astfaltarea străzilor și Catedrala Neamului.

La ieșirea de la discuții, primarul general și primarii de sector au evitat să facă declarații, "aruncând" doar din mers câteva cuvinte jurnaliștilor prezenți.

Astfel, primarul general, Adriean Videanu, a spus că situația din București privind gripa aviară nu a fost subiectul principal al discuției și că discuția s-a axat mai mult pe situația unor proiecte municipale, cum ar fi Catedrala Neamului și "Cathedral Plaza" construcția ce urmează a fi ridicată în apropierea Catedralei Sf. Iosif.

"Președintele ne-a rugat să găsim soluții de mai bună colaborare între Primăria Capitalei și primăriile de sectoare pentru a începe să rezolvăm zona periferică a Bucureștiului din punct de vedere al asfaltării, canalizărilor și aducțiunilor cu apă", a spus primarul general.

Doar primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a recunoscut că președintele l-a tras ușor de urechi, dar nu pentru gripa aviară ci pentru Catedrala Mântuirii Neamului, Băsescu solicitându-i să fie mai "atent".

Adrian Inimăroiu, primarul sectorului 4, declara însă înainte de întrevederea cu Traian Băsescu că "am fost invitați pentru a discuta în legătură cu gripa aviară. Acesta este subiectul pentru care am fost anunțați că trebuie să venim. Aici este documentația pe care o am strânsă în legătură cu gripa aviară".


(463 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Dana LASCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Băsescu a discutat cu primarii despre asfaltare și catedrală | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55355095863342 seconds.