Sâmbătă, 22 Iulie 2006 - 06:03 AM Aleg.RO: "Intreaga echipa de la conducerea PSD ar trebui sa se considere demisionara"

Publicat de: Ioana Danciu

curentul

Senatorul PSD Antonie Iorgovan l-a atacat pe Mircea Geoana si a cerut organizarea unui congres extraordinar al partidului . Iorgovan are sentimentul ca liderii partidului "sunt drogati, ca se imbata reciproc cu apa rece, ca scaderea PSD in sondaje este un proces trecator, ca sondajele vin si pleaca", motiv pentru care le-a transmis liderului Mircea Geoana, vicepresedintilor si secretarului general Miron Mitrea, "un apel de trezire, de iesire din trans".

Senatorul Antonie Iorgovan este nemultumit de prestanta conducerii PSD si a solicitat declansarea "de urgenta" a procedurii de organizare a unui congres extraordinar al partidului, fiind de parere ca, in caz contrar, actualii lideri politici ai principalului partid de opozitie vor trebui sa isi asume in plan istoric "transformarea PSD dintr-un tigru politic intr-un catelus politic".

Iorgovan a adaugat ca, individual, fiecare din cei ce conduc acum partidul sunt politicieni de calitate, dar impreuna au dus PSD de la 37% la 18%, pentru ca "atata pot ei in aceasta formula".

Iorgovan crede ca liderilor PSD nu le-a mai ramas decat sa gestioneze probleme partidului pana la congresul extraordinar. In acest sens, senatorul PSD a precizat ca "intreaga echipa de la conducerea PSD ar trebui sa se considere demisionara" si ca un congres extraordinar este "esential pentru a conduce partidul pe directia si pe culoarul pe care a fost, cel de partid cu vocatie guvernamentala".

Iorgovan apreciaza ca "actuala echipa cu Geoana nu merge", insa nu a exclus posibilitatea ca presedintele PSD sa mai faca parte din viitoarea echipa de conducere a partidului.

Referitor la negocierile cu PD, senatorul a spus ca exista lideri in partid, cum ar fi Ilie Sarbu, care nu contesta faptul ca se poarta discutii cu PD, "probabil si in ideea unei fuziuni intre PSD si PD". In acest context, Iorgovan a spus ca presedintele Traian Basescu si intreaga echipa a PD "lucreaza de zor" la distrugerea PSD si PNL, "singurele partide din Romania cu legitimitate evidenta in doctrinele europene".


(433 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Ioana Danciu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

"Intreaga echipa de la conducerea PSD ar trebui sa se considere demisionara" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58796906471252 seconds.