Luni, 14 Martie 2005 - 04:35 PM Aleg.RO: Traian Băsescu va efectua o vizită în Germania în perioada 20-21 martie

Publicat de: ---

AMOS News În perioada 20-21 martie a.c., președintele României, Traian Băsescu, va efectua o vizită oficială în Republica Federală Germania, la invitația omologului său, Horst Koehler. În cadrul vizitei, președintele României va avea convorbiri oficiale cu președintele federal al Republicii Federale Germania, domnul Horst Koehler, precum și cu domnul Gerhard Schroeder, cancelarul federal.

De asemenea, președintele Traian Băsescu va avea întrevederi cu Matthias Platzeck, președintele Camerei Landurilor și primul ministru al landului Brandenburg, cu Elmar Brok, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European, cu Cobus de Swardt, director de programe globale al Transparency International și cu Miklos Marschall, director regional pentru Europa de Sud-Est al Transparency International.

Cu prilejul acestei vizite, șeful statului român va participa la o întrevedere cu reprezentații Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Federale Germania și va susține, la sediul Fundației Friedrich Ebert, o alocuțiune cu tema: “Repere principale ale politicii interne și externe ale României înaintea aderării la Uniunea Europeană”.


(628 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Traian Băsescu va efectua o vizită în Germania în perioada 20-21 martie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.5296568870544 seconds.