Miercuri, 29 Noiembrie 2006 - 06:58 AM Aleg.RO: CV Tudor: "Acel blestemat contract de privatizare al PETROM e înaltă trădare de țară"

Publicat de: Dana LASCU

AMOS News Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat în cadrul emisiunii "Nașul" difuzată luni seară de B1TV că deputatul PD Ioan Oltean este cel care a concesionat distribuția gazelor prin Distrigaz Nord unui prieten și că el a cerut arestarea celor implicați în privatizarea Petrom încă din 2004, când a fost semnat acel "act de înaltă trădare de țară". Corneliu Vadim Tudor: "Domnul Radu Moraru, la ora la care vă vorbesc, municipiul Năsăud nu are gaze. Mie mi-a zis un deputat al nostru care are informații de acolo. Datorită implicării deputatului Ioan Oltean, deputat PD, datorită faptului că el a concesionat distribuția gazelor prin DISTRIGAZ Nord unui prieten și protejat de-al lui, ăla nu a plătit nemților de la Ruhrgaz, are peste 6 miliarde de lei vechi de plată, s-a închis gazul. (...) În iunie 2004, când s-a semnat acel blestemat contract de privatizare al PETROM. Act de înaltă trădare de țară, după părerea mea, și noi am cerut arestarea lor încă de atunci. De ce n-au fost împiedicați să facă acest mare rău poporului român? (...) S-a știut. (...)Dar serviciile secrete știau. Noi am zis și la radio și la televiziune, am zis în presa noastră, dar era evident că era un jaf extraordinar, pentru că s-au dat zăcăminte de miliarde de dolari, zăcămintele de petrol ale noastre plus concesiunile din Kazakstan. Acolo noi exploatăm 82 de mii de km pătrați, un sfert din România. Care sunt plini de hidrocarburi și de gaze. Să vedem cum se scrie istoria în țara asta. Pentru că vine Cozmin Gușă și spune că nu va participa el cu partidul lui de 0,5%, nu va participa la alegerile pentru Parlamentul European, pentru că noi intrăm în Europa pentru că ni s-au furat bogățiile. Dar domnul Cozmin Gușă a fost secretar general al PSD între 2001 și 2003....".


(812 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Dana LASCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

CV Tudor: "Acel blestemat contract de privatizare al PETROM e înaltă trădare de țară" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62258410453796 seconds.