Marți, 07 August 2007 - 05:33 AM Aleg.RO: O ambulanta din coloana oficiala a presedintelui Basescu s-a facut zob intr-un copac

Publicat de: Ela Dobre

real_romaneasca     O ambulanta care ar fi trebuit sa faca parte din coloana oficiala a sefului statului a fost implicata ieri dimineata, la Focsani, intr-un grav accident, soldat cu ranirea grava a medicului .
Ambulanta se deplasa pe Bulevardul Independentei din Focsani, pe banda 1, cand un sofer neatent nu s-a asigurat la schimbarea sensului de mers si a intrat in coliziune laterala cu Ambulanta, precizeaza Biroul de presa al IPJ Vrancea.
Soferul ambulantei a pierdut controlul si s-a izbit de trei copaci de pe partea dreapta a soselei. Medicul de pe Ambulanta aflat in dreapta soferului a fost ranit grav, iar ambulanta avariata in proportie de 80%.
Presedintele Traian Basescu a participat ieri la comemorarea a 90 de ani de la luptele eroice de la Marasesti, Marasti si Soveja, iar ambulanta implicata in accident ar fi trebuit sa faca parte din coloana oficiala.


(414 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Ela Dobre


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

O ambulanta din coloana oficiala a presedintelui Basescu s-a facut zob intr-un copac | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.93500995635986 seconds.