Luni, 17 Septembrie 2007 - 06:14 AM Aleg.RO: Rromii din Targu Mures vor primi case nou-noute

Publicat de: Ela Dobre

real_romaneasca     Ministerul Dezvoltarii va aloca aproape 100 .000 de euro pentru implementarea unui proiect pilot care vizeaza constructia de case pentru rromi, in Targu Mures. "E un proiect pilot si am decis sa fie Targu Mures. A fost aleasa Valea Rece si am trimis o scrisoare saptamana trecuta in acest sens domnului primar si Consiliului Local. Prin acest proiect o sa alocam aproape 100.000 de euro si sa vedem care va fi contributia primariei, pentru a mai construi pentru aceasta populatie", a declarat Borbely.
"Ati vazut ce e acolo, va trebui sa vedem eventual alimentarea cu apa, pentru ca e foarte aproape de oras, de fapt e in oras si trebuie sa facem ceva si cu conditiile de locuire a acestui segment de populatie", a aratat ministrul, potrivit caruia numarul de beneficiari ai acestui proiect depinde si de ce fonduri aloca si Primaria.
Borbely a aratat ca in prezent exista un proiect in derulare, prin care se vor construi 30 de apartamente pentru rromii din Targu Mures. El a sustinut ca edilii ar trebui sa fie mai rapizi, pentru ca n-au cheltuit decat o mica parte din banii alocati.


(416 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Ela Dobre


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Rromii din Targu Mures vor primi case nou-noute | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61938691139221 seconds.