Sâmbătă, 13 Octombrie 2007 - 06:52 AM Aleg.RO: Basescu si Nicolaescu se vor intalni la proces pe 9 septembrie

Publicat de: Ela Dobre

real_romaneasca     Judecatoria sectorului 1 Bucuresti a amanat vineri procesul in care presedintele Traian Basescu a cerut daune morale de 50 .000 de lei ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, invocand "vatamarea dreptului la onoare si reputatie". Urmatorul termen a fost stabilit pentru 9 noiembrie. Avocatul presedintelui Basescu, Robert Rosu, a cerut amanarea judecarii cauzei si a solicitat partii adverse sa depuna la dosar mai multe inscrisuri, din care sa rezulte clar afirmatiile jignitoare facute de seful statului la adresa ministrului Sanatataii. "Se cere sa fim obligati la plata pentru afirmatii denigratoare. Vrem sa stim care sunt acestea", a spus avocatul presedintelui.
Si avocatul ministrului Sanatatii, Gheorghe Piperea, a cerut amanarea cauzei pe motiv ca, pana la acest termen, nu a reusit sa depuna la dosar declaratiile presedintelui la adresa lui Nicolaescu. Totodata, el a cerut amanarea cauzei pentru studierea ultimelor acte din dosar, respectiv raspunsul la intampinare depus de partea adversa.
Avocatul presedintelui Basescu a declarat presei ca va solicita instantei sa-l cheme pe ministrul Sanatatii pentru interogatoriu in acest dosar. Intrebat fiind daca si presedintele va veni, la randul sau, pentru a lamuri instanta referitor la afirmatiile pe care le-a facut, acesta a raspuns afirmativ.


(499 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Ela Dobre


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Basescu si Nicolaescu se vor intalni la proces pe 9 septembrie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58409285545349 seconds.