Sâmbătă, 26 Ianuarie 2008 - 06:36 AM Aleg.RO: Furt de seif cu martori, la o primarie din Constanta

Publicat de: Ela Dobre

real_romaneasca     Primaria din comuna constanteana Baraganu a fost sparta, in noaptea de joi spre vineri, hotii reusind sa fure casa de bani, grea de aproape o jumatate de tona, in care se afla suma de 10 .000 de lei. Jaful s-a petrecut in jurul orei 23,00. Hotii au fost vazuti de cativa vecini in timp ce furau seiful si au anuntat dispeceratul de urgenta 112, fara insa a interveni direct pentru impiedicarea comiterii furtului. "Oamenilor le-a fost frica sa intervina. Au stat ascunsi, au privit si au sunat la 112" - a spus edilul.
Martorii furtului au declarat ca au fost patru-cinci hoti, care au intrat in sediul primariei prin fortarea cu un levier a uneia dintre ferestre. Barbatii au scos seiful pe fereastra, folosindu-se de o scara a primariei pentru a-l putea cobori in exterior. Casa de bani a fost apoi pusa intr-un butoi de tabla si rostogolita pana la masina hotilor. Hotii au pus seiful in portbagaj si au disparut de la fata locului. "Nu stiu cum au reusit sa fure casa de bani, pentru ca noi am avut nevoie de vreo zece oameni pentru a o monta", a afirmat Constantin Bentea. Ancheta politistilor in acest caz este in derulare.
In urma cu cateva zile, in judetul Constanta, a mai fost furata o casa de bani, in care se aflau 3.000 de lei, din incinta Oficiului Postal din localitatea Poarta Alba.


(359 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Ela Dobre


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Furt de seif cu martori, la o primarie din Constanta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58046388626099 seconds.