Marți, 24 Iunie 2008 - 05:16 AM Aleg.RO: Un subordonat al lui Oprescu din Primarie s-a sinucis

Publicat de: Ela Dobre

real_romaneasca    Adjunctul directorului Administratiei Strazilor din Primaria Capitalei s-a sinucis, in noaptea de duminica spre luni, aruncandu-se de la fereastra apartamentului sau, situat la etajul noua al unui bloc din cartierul bucurestean Pantelimon, informeaza surse oficiale . Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca directorul care s-a sinucis nu s-a prezentat sa discute cu noul edil si ca nu-l cunoaste pe acesta. "Am chemat, in urma cu trei zile, directorii. Am inceput cu directorii generali, directorii de directii, directorii executivi. Dupa aceea, m-am vazut cu restul personalului, cu toti functionarii primariei, cu cei pe care i-am invitat si au venit. Dansul (directorul adjunct al Administratiei Strazilor din Primaria Capitalei - n.r.) stiu ca nu a venit", a spus Oprescu.
El a aratat ca le-a spus directorilor din Primarie ceea ce vrea de la ei, le-a prezentat pe scurt programul de evaluare a acestei institutii pe care l-a initiat si le-a solicitat angajatilor "sa aiba toata disponibilitatea de a sta la dispozitia evaluatorilor".
"Am explicat ca toata lumea trebuie sa stea linistita, toata lumea isi vede de treaba ei. Cei care vor fi neperformanti, dupa audit, dupa ce producem restructurarea Primariei, isi vor gasi in alta parte loc", a explicat primarul. El a completat ca exista si functionari care si-au inaintat deja demisiile.(350 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Ela Dobre


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Un subordonat al lui Oprescu din Primarie s-a sinucis | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63025188446045 seconds.