Joi, 18 Iunie 2009 - 05:59 AM Aleg.RO: Hunedoara: Primarul din Uricani a acordat prime celor care au muncit în campanie din lefurile celorlalți angajați

Publicat de: Anamaria NEDELCOFF

AMOS News Mai mulți angajați ai Primăriei Uricani reclamă faptul că s-au acordat prime între 500 și 1.000 de lei angajaților care au muncit pentru campania electorală a primarului. Tot aceștia reclamă că banii care au fost acordați sunt din posturile pe luna trecută, posturi care au fost tăiate, transmite corespondentul Informatia.ro. „Trebuia să fim plătiți pentru 21 de posturi, iar noi am fost plătiți numai pentru 20. Toată lumea din primărie are acel post tăiat, deși a muncit. În schimb, unii angajați au primit prime între 500 și 1.000 de lei, pentru faptul că au muncit în campania lui Buhăescu, iar primarul a recunoscut asta față de noi, că dă banii pe criterii politice. Dacă tai posturile celor 140 de angajați, veți vedea că se scot primele plătite. Niciodată nu s-au plătit mai puțin de 21 de posturi”, susține un angajat al Primăriei Uricani.

Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani, a precizat că nu poate fi vorba de prime acordate pe criterii politice.

„Da, am dat prime unor angajați, nu pot să spun exact la câți. Dar este vorba despre primele aflate exclusiv la dispoziția primarului și le-am dat cui am considerat eu că ar merita. Pur și simplu aceste prime au fost date în funcție de aprecierea mea, așa am considerat eu că și-au adus contribuția un pic mai mult ca alții. De asemenea, primele le-am dat și în funcție de comportamentul funcționarului public față de cetățean”, a explicat primarul Buhăescu.

Cât despre posturile tăiate, acesta susține că nu s-a întâmplat așa ceva și că toate sunt doar răutăți.

„Nu este adevărat. Nu există să iei bani de la salarii pentru a acorda prime. Primele au fost acordate din fondul care se află la dispoziția primarului. Normal că sunt nemulțumiri, că niciodată nu vei reuși să îi mulțumești pe toți”, mai spune el.


(402 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Anamaria NEDELCOFF


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Hunedoara: Primarul din Uricani a acordat prime celor care au muncit în campanie din lefurile celorlalți angajați | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56095600128174 seconds.