Joi, 17 Septembrie 2009 - 05:17 AM Aleg.RO: Primăria sectorului 1 a reabilitat termic 42 de blocuri

Publicat de: Lucian NEGREA

AMOS News Până în prezent, 42 de blocuri din Sectorul 1 și-au schimbat deja înfățișarea în urma încheierii lucrărilor de reabilitare termică, locatarii acestor imobile urmând să întâmpine iarna cu facturi mai mici la întreținere.

O componentă importantă a programului de reabilitare termică o constituie faptul că cetățenii Sectorului 1 nu plătesc niciun ban pentru aceste lucrări, costurile reabilitării termice fiind suportate din  bugetul local al Sectorului 1 și din fonduri de la bugetul de stat. „Până la sfârșitul anului 2009, peste patru mii cinci sute de familii, locatari ai blocurilor din Sectorul 1, vor beneficia de efectele procesului de reabilitare termică. Adică de un confort termic în locuințe, facturi reduse cu cel puțin 30 la sută pentru consumul de agent termic și de un imobil cu un aspect urbanistic plăcut”, a precizat Andrei Chiliman.

 „Sunt blocuri ca și noi, cu un alt aspect urbanistic, care oferă un confort termic locatarilor, lucru care se va reflecta în sezonul rece care va urma, printr-o scădere consistentă a facturilor pentru consumul de agent termic”, a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman

Chiliman a ținut să precizeze că lucrările vor continua pentru că asta este doar începutul unui proces complex. „Obiectivul meu pentru acest mandat este creșterea calității vieții, iar investițiile în reabilitarea termică reprezintă începutul unui proces complex, de regenerare urbană a Sectorului 1. Primăria Sectorului 1 și-a respectat angajamentul față de locuitorii acestei zone administrative, alocând sumele necesare pentru realizarea acestui proiect, început anul trecut”, a mai declarat Chiliman.


(736 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Lucian NEGREA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primăria sectorului 1 a reabilitat termic 42 de blocuri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58760595321655 seconds.