Vineri, 18 Septembrie 2009 - 05:56 AM Aleg.RO: PSD consideră benefice vizitele în Covasna ale liderilor PD-L

Publicat de: Monica RIZEA

AMOS News Președintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, consideră că recenta vizită a ministrului Dezvoltării Regionale și Locuinței, Vasile Blaga (PD-L), în județul Sfântu Gheorghe  a fost realizată în ideea unor viitoare relații PD-L – UDMR, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Horia Grama a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că misiunea lui Vasile Blaga este curtarea UDMR, dar apreciază totodată beneficiile pe care le aduce aceasta județului Covasna.

“Mă bucură această misiune, deoarece județul are de câștigat prin poiectele și banii aduși de ministerul domnului Blaga pentru această prietenie cu UDMR. Îl anunț totuși pe domnul Blaga că UDMR este o formațiune foarte pragmatică și extrem de liber- schimbistă”, a declarat deputatul Grama, care consideră că principalul deziderat al
UDMR este “cu orice preț la guvernare”.

În acest context, Horia Grama a criticat atitudinea PD-L, care, consideră deputatul,  dovedește, tot mai des, că este un partid care își atacă mereu partenerii, provocând “scandaluri și crize în coalițiile în care participă”.

Ministrul Vasile Blaga s-a aflat recent  la Sfântu Gheorghe, unde a  avut o întânire pe teme de dezvoltare și lucrări publice cu primarii din județul Covasna, precum și cu președintele Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor (UDMR) și cu conducerea PD-L Covasna. Vizita lui Vasile Blaga a urmat vizitei din urmă cu două săptămâni a ministrului Turismului, Elena Udrea, care s-a aflat în orașul- stațiune Covasna, unde a vorbit despre proiecte turistice și a pus piatra de temelie a unui centru de informare turistică.


(370 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Monica RIZEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD consideră benefice vizitele în Covasna ale liderilor PD-L | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.72873497009277 seconds.