Miercuri, 23 Septembrie 2009 - 05:56 AM Aleg.RO: Orban: Mi se pare complet absurd tot ce se intampla in ultima perioada la Cotroceni

Publicat de: Lucian NEGREA

AMOS News

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi despre raportul comisiei prezidentiale, care sustine dezincriminarea consumului de droguri si legalizarea sexului comercial, ca nu va conduce la o evolutie a Romaniei. 

"Tara arde si baba se piaptana. Romania este intr-o criza economica fara precedent cu o prabusire cu peste 8% a PIB si oamenii lui Basescu se ocupa de fleacuri care sunt si impotriva sanatatii, si a sanatatii morale a unei natiuni. Nu cred ca dezvoltarea economica a Romaniei depinde de legalizarea comertului de sex, sau cum au botezat comisia prezidentiala, si de asemenea dezvoltarea unor generatii noi, unor generații sanatoase, unor generatii care sa aiba puterea de a se adapta in lumea moderna nu depinde de consumul de droguri usoare. Mi se pare complet absurd tot ce se intampla in ultima perioada la Cotroceni", a declarat Orban.

In raportul prezentat astazi de Comisia prezidentiala pentru analiza riscurilor sociale si demografice se precizeaza ca ar trebui introduse, in anumite zone, automate cu seringi, pentru cei dependenti de droguri, pentru a evita transmiterea bolilor. De asemenea, se mentioneaza ca trebuie facuta diferenta intre drogurile puternice precum heroina si cele slabe precum marijuana.

Documentul prezentat la Cotroceni contine si propunerea de legalizare a sexului comercial, pentru a controla bolile cu transmitere sexuala. Astfel, comisia propune  infiintarea de servicii si centre de specialitate prin intermediul carora femeile care il practica sa poata beneficia pe langă serviciile de asistenta medicala, sociala si psihologica si de prezervative oferite gratis.


(413 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Lucian NEGREA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Orban: Mi se pare complet absurd tot ce se intampla in ultima perioada la Cotroceni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.74133896827698 seconds.