Joi, 01 Octombrie 2009 - 05:44 AM Aleg.RO: Marko Bela: Până după prezidențiale, provizoriat la guvernare

Publicat de: Monica RIZEA

AMOS News Președintele UDMR , Marko Bela, consideră că actualul scandal din Coaliția de Guvernare PD-L – PSD era de așteptat să izbucnească, din cauza nepotrivirilor dintre cele două partide, însă apreciază că, în ciuda acestora, în contextul actual ar trebui evitate tensiunile, cel puțin până după alegeri, când ar uma ca România să aibă un nou guvern,  transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Marko Bela a declarat, miercuri, la Bățanii Mici, în județul Covasna, că scandalul din Coaliția de Guvernare este rezultatul alierii la putere a PSD și PD-L, două partide care au urmărit, prin realizarea Guvernului, impunerea propriilor interese. Liderul UDMR este de părere că, în vreme ce scandalul era previzibil, problemele apărute la Ministerul Internelor au constituit un pretext în acest sens.

„După părerea mea, Coaliția, deci inclusiv Guvernul, n-au funcționat bine. Este altceva însă faptul ca în această perioadă, când suntem practic în campanie pentru prezidențiale, să apară astfel de probleme. Cred că ar trebui să existe rețineri în această situație, Coaliția trebuind să administreze problemele țării, nu să se implice într-un scandal al cărui final nu-l știm”, a declarat Marko Bela.

Președintele UDMR este de părere că, în urma evoluției din ultimele zile a situației din Coaliție, aceasta nu va mai rezista multă vreme.

„Nu prea cred să continue așa (...). Oricum, și dacă se păstrează actuala formulă, și dacă nu, până în decembrie vom avea un  provizoriat la guvernare, urmând ca un nou guvern să avem după alegerile prezidențiale”, a mai arătat Mako Bela.


(427 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Monica RIZEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Marko Bela: Până după prezidențiale, provizoriat la guvernare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63450407981873 seconds.