Vineri, 09 Octombrie 2009 - 05:42 AM Aleg.RO: Traian Băsescu este candidatul PDL la președinție

Publicat de: Lucian NEGREA

AMOS News Președintele PDL, Emil Boc, a declarat astăzi că în urma consiliului Colegiului Național Director al PDL s-a decis sprijinirea actualului președinte, Traian Băsescu, pentru un nou mandat - Boc precizând că PDL îl sprijină pe Băsescu pentru realizările pe care le-a avut în primul mandat.

"Colegiul Director Național al PDL a aprobat în unanimitate susținerea candidaturii domnului Traian Băsescu pentru un nou mandat de președinte al României. În luarea aceastei decizii PDL a avut în vedere realizările din primul mandat ale președintelui care au vizat reforma statului și nu în ultimnul rând modernizarea României. Printre cele mai importante argumente pe care le-am avut în vedere au fost cel puțin următoarele: intrarea României în U.E, impunerea votului uninominal, ca urmare a referendumului organizat de președintele României pentru realizarea trecerii de la votul pe liste la votul uninominal și în al treilea rând accesul la dosarele fostei Securități și condamnarea comunismului, lucru care părea că nu se va întâmpla niciodată în România, cel puțin înainte de anul 2004", a declarat președintele PDL, Emil Boc.

Premierul a precizat că PDL îl susține pe Traian Băsescu și proiectele pe care el le-a propus. "Evident că și PDL susține proiectele de modernizare a statului, trecerea la Parlament Unicameral cu maxim 300 de parlamentari, reforma sistemului educațional prin Legea educației pe care Guvernul a promovat-o și a trecut de parlament, legea care vizează sistemul unitar de salarizare și Legea pensiilor", a mai menționat Boc.

El a afirmat că în această campanie prezidențială membrii PDL își vor sincroniza programul cu cel al președintelui pentru a-l putea susține în cursa pentru un nou mandat la Cotroceni.


(396 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Lucian NEGREA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Traian Băsescu este candidatul PDL la președinție | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.49200701713562 seconds.