Miercuri, 14 Octombrie 2009 - 05:53 AM Aleg.RO: Trei deputați și doi senatori PNL au fost excluși din grupurile parlamentare

Publicat de: Lucian NEGREA

AMOS News

PNL a anunțat astăzi că a exclus din grupurile parlamentare trei deputați: Dan Păsat, Ioan Tăbugan, Necolai Rebenciuc și doi senatori: Ovidius Mărcuțianu și Cezar Mircea Măgureanu, pentru că nu au participat la votarea moțiunii de cenzură în urma căreia Guvernul Boc II a fost demis.

"Grupul a decis sancționarea celor care astăzi au lipsit de la votul pe moțiunea de cenzură prin excluderea din grup și propunerea către organele statutare de discutare chiar la limită a excluderilor din partid. Doresc să subliniez că în democrațiile serioase nu se admite o astfel de defecțiune", a declarat liderul deputaților PNL, Călin Popescu Tăriceanu.

De asemenea liderul grupului PNL din Senat, Puiu Hașoti, a anunțat că au fost excluși din grupul parlamentar al senatorilor PNL, senatorii Ovidius Mărcuțianu și Cezar Mircea Măgureanu. El a precizat că aceștia vor fi înlocuiți și din comisiile în care activează.

Președintele PNL, Crin Antonescu, anunțase că cei care nu fost prezenți la vot, vor fi excluși atăt din gruprile parlamentare, cât și din partid. El a precizat că în zilele următoare forurile superioare ale partidului se vor întruni pentru a-i exclude si statutar din Partidul Național Liberal.


(336 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Lucian NEGREA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Trei deputați și doi senatori PNL au fost excluși din grupurile parlamentare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57672715187073 seconds.