Miercuri, 28 Octombrie 2009 - 05:41 AM Aleg.RO: Rizea: Udrea și-a pierdut simțul realității și trăiește prin Traian Băsescu

Publicat de: Lucian NEGREA

AMOS News Deputatul PSD, Cristian Rizea, a remis presei o declarație politică în care acuză dur declarația Elenei Udrea conform căreia, "noi românii suntem urmașii lui Traian Băsescu", și susține că activitatea sa la Ministerul Turismului nu îi permite să facă aceste declarații.

"Eu înțeleg devotamentul doamnei Udrea față de Traian Băsescu și înțeleg, de asemenea, și abnegația pe care o manifestă vis-a-vis de acesta în virtutea susținerii pe care i-a oferit-o președintele în toți acești ani, însă un astfel de enunț mă face să am dubii dacă nu cumva doamna Elena Udrea și-a pierdut simțul realității și trăiește prin Traian Băsescu. Este o ofensă la adresa istoriei noastre și a identității noastre naționale să implici acest lucru, așa cum a făcut-o domnia sa", se arată în declarația politică a deputatului PSD, Cristian Rizea.

Rizea a mai precizat că această declarație a Elenei Udrea îl duce cu gândul la un sistem totalitar. "Vreau să menționez faptul că eu, nu în calitatea mea de parlamentar, ci în cea de cetățean la României, mă simt lezat de această abordare (eu nu sunt și nici n-aș dori vreodată să fiu urmaș al lui Traian Băsescu) și mă duce cu gândul la regimul comunist în care liderul era  ridicat la rangul de conducător suprem cu puteri absolute, singurul care putea salva țara de inamicii poporului. Ca atare, unul dintre sloganurile campaniei de promovare a referendumului pentru un Parlament Unicameral este “De ce le e frică nu scapă.” Nu pot însă să nu mă întreb dacă Traian Băsescu este într-adevăr un președinte care ne va scăpa de problemele cu care ne confruntăm sau putem citi printre rânduri chiar frica domniei sale de a-și pierde următorul mandat la Cotroceni și, prin aceasta, șansa de a mai avea oameni atât de devotați precum Elena Udrea la dispoziția domniei sale", a mai explicat parlamentarul.
 
El a mai adăugat că activitatea Elenei Udrea la MT nu îi conferă dreptul la  astfel de declarații. "Mă simt dator să subliniez aceste aspecte având în vedere faptul că eșecurile profesionale ale doamnei Udrea ca ministru al Turismului ar fi îndreptățit-o la a nu face declarații mai degrabă decât să le facă, și mai ales în acest fel. Poate ar trebui să fie întrebați cetățenii de rând cu privire la activitatea Ministerului Turismului de-a lungul celor 9 luni de existență, dacă lor li se pare ca s-a mișcat ceva în această zona. Eu poate sunt subiectiv, dar cred că o instituție cu un buget atât de mare ar fi putut schimba ceva în acest timp într-un domeniu aflat încă într-un stadiu incipient în România, dacă nu chiar rudimentar", a conchis acesta.


(871 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Lucian NEGREA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Rizea: Udrea și-a pierdut simțul realității și trăiește prin Traian Băsescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66693997383118 seconds.