Vineri, 06 Noiembrie 2009 - 06:03 AM Aleg.RO: Covasna: Autorizație nelegală pentru panoul "Ținutul Secuiesc"

Publicat de: Monica RIZEA

AMOS News Autorizația de construcție a panoului “Ținutul Secuiesc”, amplasat în 2008 în localitatea Aita Mare de către Consiliul Județean (CJ) Covasna, a fost declarată nelegală de către Tribunalul Covasna, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Prefectura județului Covasna a sesizat Tribunalul Covasna în iulie 2009 cu privire la nelegalitatea autorizației de construcție emise pentru panoul de la Aita Mare în 2008, de către fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Covasna, Demeter Janos.
“Odată cu sentința de nelegalitate emisă de Tribunalul Covasna, panoul trebuie îndepărtat, iar această sarcină revine Primăriei Aita Mare”, a declarat joi, prefectul județului Covasna, Codrin Munteanu, pentru AMOS News.

CJ Covasna a amplasat panoul “Ținutul Secuiesc” de la Aita Mare pe 29 mai, 2008, autorizația de construcție fiind emisă de președintele de atunci al CJ, în prezent vicepreședinte, Demeter Janos.

Panoul, inscripționat “Ținutul Secuiesc-Szekelyfold-Szekerland” a fost amplasat la Aita Mare, pe DJ 131, iar festivitatea de inaugurare a panoului a fost susținută de tineri costumați în portul popular secuiesc, organizatorii împărțind celor prezenți colaci secuiești.


(374 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Monica RIZEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Covasna: Autorizație nelegală pentru panoul "Ținutul Secuiesc" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.91627287864685 seconds.