Vineri, 06 Noiembrie 2009 - 06:05 AM Aleg.RO: Birou parlamentar al PD-L, la Sfântu Gheorghe

Publicat de: Monica RIZEA

AMOS News Senatorul PD-L, Florin Staicu, și-a deschis joi, la Sfântu Gheorghe, un birou senatorial, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Biroul senatorial al lui Florin Staicu a fost deschis în prezența conducerii PD-L Covasna și a vicepreședintelui PD-L, primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.

„Principalul obiectiv al acestui birou este o implicare puternică a PD-L în județul Covasna, cu rolul de a crea o puncte de legătură mai bună între cetățenii din județul Covasna și structurile centrale de la București”, a declarat Florin Staicu, adăugând că PD-L Brașov a hotărât să se implice în Covasna ca urmare a lipsei de parlamentari PD-L în județ.

Prezența la biroul parlamentar al lui Florin Staicu  va fi asigurată cel puțin o zi pe săptămână, iar printre aspectele de rezolvat identificate deja se numără continuarea proiectelor dintre Primăria Sfântu Gheorghe și ale Consiliul Județean Covasna în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, cel al Turismului și cel al Mediului.

Vicepreședintele PD-L, George Scripcaru, a declarat că biroul parlamentar al senatorului PD-L se adresează tuturor cetățenilor din Covasna.

„Am primit din partea Biroului Permanent Național responsabilitatea extinderii responsabilității mele ca vicepreședinte al PD-L pentru Covasna, Brașov și Harghita. Partidul își face treaba, senatorul Florin Staicu își deschide birou aici pentru a-și face treaba ca senator- nu pentru români, maghiari, rromi, ci pentru cetățenii județului Covasna. Asta nu înseamnă că ceilalți parlamentari își fac sau nu treaba, noi vrem să vedem care sunt problemele județului, ce putem să facem din partea PD-L sau împreună cu ceilalți parlamentari din Covasna, din partea indiferent cărui partid”, a mai spus George Scripcaru.


(524 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Monica RIZEA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Birou parlamentar al PD-L, la Sfântu Gheorghe | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.79558491706848 seconds.