Sâmbătă, 14 Mai 2005 - 10:28 AM Aleg.RO: Iliescu: Rămâne să văd dacă mai rămân membru al PSD

Publicat de: ---

azi Senatorul Ion Iliescu a declarat, vineri, la lucrările Consiliului Național al PSD, că nu se mai pune problema să ocupe vreo funcție de conducere în partid și că urmează să mediteze dacă va mai rămâne sau nu membru al formațiunii social-democrate. "Este fără obiect discuția despre funcții de conducere pentru mine. Nu am cerut și nici nu voi cere așa ceva. Rămâne să meditez dacă mai rămân membru al acestui partid, deși sunt legat trup și suflet de PSD", a precizat Iliescu. În discursul său, el i-a atacat dur pe actualii lideri ai PSD, despre care a spus că sunt corupți, că au făcut averi în maniere suspecte și că au făcut "aranjamente" pentru a prelua conducerea partidului.
"Practicile oculte folosite la congres sunt rezultatul politicii clientelare promovate de-a lungul anilor în partid și pentru care trebuie să răspundă cei care au condus partidul până acum", a menționat Iliescu. El susține că eșecul în alegerile din toamnă este cauzat de "slăbirea muncii de partid, birocratizarea excesivă, slaba comunicare, promovarea clientelismului, subordonarea partidului către Guvern și comportamentul arogant al unor lideri".
"La congres, grupurile de presiune din partid și-au concentrat energia pentru tranzacții subterane și împărțirea de funcții", a mai spus Iliescu, adăugând că la Congres ar fi trebuit marginalizați sau excluși din partid cei compromiși.


(516 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

Iliescu: Rămâne să văd dacă mai rămân membru al PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55241823196411 seconds.