Luni, 16 Mai 2005 - 12:25 PM Aleg.RO: Traian Băsescu: 'IMM-urile vor face bine față integrării europene '

Publicat de: ---

AMOS News Președintele României, Traian Băsescu, a participat astăzi la conferința anuală a Organizației Mondiale a IMM-urilor, desfășurată pentru prima oară la București. Conferința este organizată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Agenția Națională pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație, în cooperare cu Asociația Europeană pentru IMM-uri, Comisia Economică pentru Europa a Națiunilor Unite.

IMM-urile românești sunt capabile să atenueze șocul aderării, fiind și un motor al exportului și al evoluției pozitive a României, a declarat șeful statului.

Traian Băsescu a precizat că 'schimbarea economiei românești, de la entitățile gigant la IMM-uri a fost dificilă, din cauza realităților românești, caracterizate într-o vreme de instabilitate legislativă, politică și inflație ridicată'.

Președintele României așteaptă de la sectorul IMM să devină un 'segment de avangardă al economiei românești, care să garanteze bunăstare și stabilitate'. Băsescu a reiterat susținerea guvernului și președinției pentru crearea unui mediu de afaceri propice dezvoltării IMM-urilor.

"A venit timpul să ne uităm în economia noastră și să constatăm, și acest lucru va trebui acceptat de toată lumea, că deja am dobândit un segment de IMM-uri apte să realizeze performanțele internaționale, apte să presteze servicii pe piața UE' a mai spus Băsescu.


(548 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Traian Băsescu: 'IMM-urile vor face bine față integrării europene ' | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55621695518494 seconds.