Marți, 17 Mai 2005 - 08:04 AM Aleg.RO: Geoană dă verdicte înaintea medicilor

Publicat de: ---

azi Dorința "expresă" a lui Ion liescu a fost să nu fie vizitat la spital de liderii partidului, a susținut președintele PSD, Mircea Geoană, care a făcut un apel la "reținere" în legătură cu starea de sănătate a fostului șef al statului. La începutul conferinței de presă care a urmat ședinței Biroului Permanent al PSD, Geoană a ținut să exprime, în numele său și al colegilor de partid, urări de sănătate pentru Ion Iliescu. "Din motive pe care le înțelegeți, sper, nu am dorit să comentăm ce s-a întâmplat în acest week-end și dorința expresă a domniei sale a fost ca medicii și cei care se ocupă să aibă, eventual, declarații pentru presă" , a afirmat Geoană, făcând un apel să nu se "hipermediatizeze" și politizeze acest subiect.
Geoană a apreciat, totodată, că este important că "lucrurile nu sunt serioase" și și-a exprimat speranța că aceste "mici simptome" vor fi trecute cu bine de Ion Iliescu.
În legătură cu conducerea grupului parlamentar de la Senat, Geoană a spus că Iliescu nu a menționat că ar pleca din această poziție și că eventuale decizii vor fi luate la nivelul grupului, precum și al conducerii partidului.
În ceea ce privește înlocuirea liderului de grup de la Camera Deputaților, președintele PSD a spus că o decizie în acest sens va fi luată, probabil, după 26 mai - când va avea loc prima ședință formală a BPN în formula completă și prima ședință a Comitetului Executiv. Deciza va fi luată printr-o hotărâre a BPN și cu un vot secret în cadrul grupului din Cameră, a menționat liderul PSD.


(608 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

Geoană dă verdicte înaintea medicilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58532786369324 seconds.