Miercuri, 04 Ianuarie 2006 - 07:08 AM Aleg.RO: Biroul Permanent al Senatului ii trimite pe alesi la treaba

Publicat de: Ioana Danciu

curentul

Alesii vor fi nevoiti sa mearga la lucru chiar si pe perioada vacantei parlamentare . In urma unei decizii a Biroului Permanent, comisiile permanente ale Senatului vor lucra, in ianuarie, cel putin cinci zile pentru elaborarea de rapoarte si avize la proiectele de lege cu care au fost sesizate. Cel mai devreme vor aparea la serviciu senatorii Comisiei de politica externa, pe data de 10, iar apoi se vor reuni pe 17, 18, 30 si 31 ianuarie. Desi Comisia juridica si Comisia pentru buget, finante, banci au cel mai mult de lucru, acestea isi vor incepe programul abia din 23 ianuarie. Tot din 23 ar trebui sa lucreze si Comisia pentru administratie publica, Comisia pentru agricultura si Comisia pentru sanatate, iar Comisia economica incepand din 24.

Pe perioada 23-27 ianuarie, vor lucra Comisia pentru aparare, cea pentru munca, cea pentru invatamant si cea pentru egalitate de sanse. Si Comisia pentru cultura, Comisia pentru drepturile omului si Comisia pentru cercetarea coruptiei se vor reuni, tot pentru cinci zile, dar pe perioada 16-20 ianuarie.

In aceeasi sedinta, Biroul Permanent al Senatului a mai decis ca parlamentarii acestei camere trebuie sa lucreze zece zile lucratoare in circumscriptiile electorale.

Daca senatorii se vor prezenta la lucru in aceasta perioada, ramane insa de vazut, tinand cont de faptul ca in sesiunea care s-a incheiat acestia au excelat la capitolul chiul. Cu toate acestea, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a apreciat, la momentul bilantului, ca activitatea Camerei superioare a parlamentului, a fost "normala".


(324 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Ioana Danciu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Biroul Permanent al Senatului ii trimite pe alesi la treaba | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6952338218689 seconds.