Luni, 13 Februarie 2006 - 07:19 AM Aleg.RO: Primăria Sectorului 3 eliberat 96 de autorizații de construire

Publicat de: ---

AMOS News În perioada 04 ianuarie-07 februarie, Primăria Sectorului 3 prin Direcția Urbanism și Amenajarea Teritoriului a eliberat 96 de autorizații de construire. Dintre acestea 19 autorizații de construire au fost pentru modificări interioare și 77 pentru construcții noi. Autorizațiile de construire au fost eliberate în conformitate cu Legea 50/1991, cu modificările și completările ulterioare, republicată în anul 2004.

Pentru obținerea unui certificat de urbanism necesar în vederea construirii unei locuințe sau anexe gospodărești sunt necesare următoarele acte: copie act proprietate, chitanță taxa, 2 planuri cadastrale scara 1/500 și două planuri cadastrale scara 1/2000. După ce a fost eliberat certificatul de urbanism, vor fi depuse actele necesare pentru obținerea autorizației de construire: actul de proprietate (copie legalizată), certificat de rol, proiect pentru obținerea autorizației de construcție, toate avizele solicitate prin Certificatul de urbanism, Certificatul de urbanism (copie), contract cu o firmă de salubrizare, acordul notarial al vecinului sau al coproprietarilor (după caz), chitanță taxă.

Locuitorii sectorului 3 care doresc să obțină avizele necesare pentru modificări sau construcții noi, se pot adresa Direcției Urbanism și Amenajarea Teritoriului din Primăria Sectorului 3 sediul din str. Parfumului nr. 2-4, parter; program de lucru cu publicul: marți și joi - 9.00-15.00.


(405 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primăria Sectorului 3 eliberat 96 de autorizații de construire | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61266899108887 seconds.