Miercuri, 15 Februarie 2006 - 06:01 AM Aleg.RO: Hasotti: "Cu Elena Udrea, PD este mai frumos si mai inteligent"

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     Puiu Hasotti, vicepresedite al PNL, a acuzat ieri PD ca a incalcat Protocolul Aliantei prin cooptarea fostului consilier prezidential Elena Udrea in randurile formatiunii democrate . Potrivit statutului Aliantei D.A., este interzisa acceptarea de catre PNL sau PD a adeziunii unui fost membru al celuilalt partid. Fosta consiliera prezidentiala a devenit membru al filialei PNL sector 2 Bucuresti in vara lui 2004, dupa ce fusese in prealabil inclusa pe listele de consilieri locali ai Aliantei la Bucuresti, fara sa fi avut la acea ora carnet de membru de partid.
"Prin acest gest s-a incalcat indiscutabil protocolul Aliantei D.A. Insa, fiindca doamna Elena Udrea este un politician cu exceptionale calitati de care Alianta are nevoie, personal, pot trece peste incalcarea protocolului, intrucat PD este cu aceasta ocazie mai frumos si mai inteligent", a declarat vicepresedintele liberal.
Criticile senatorului liberal s-au extins si la adresa problemei fuziunii, apreciind ca felul in care s-a procedat in cazul Udrea demonstreza "cum isi imagineaza unii ca ar trebui sa decurga fuziunea dintre PNL si PD". (A.N.)


(515 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Hasotti: "Cu Elena Udrea, PD este mai frumos si mai inteligent" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5291748046875 seconds.