Joi, 16 Februarie 2006 - 07:06 AM Aleg.RO: Deputatul PC, Pantelimon Manta:“Vreau ca lupta anticoruptie sa nu ii excluda pe democrati”

Publicat de: ---

cronicaromana Deputatul conservator Pantelimon Manta sustine ca lupta anticoruptie nu trebuie cantonata doar intr-o anumita parte a clasei politice romanesti, ci sa ii vizezeze si pe membrii Partidului Democrat . „Majoritatea oamenilor publici si politici importanti s-au lins pe degete de mierea banului public. Aceasta este realitatea. In consecinta, fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale, indiferent de culoarea sa politica. Nu trebuie ca lupta anticoruptie sa fie cantonata intr-o anumita parte a clasei politice romanesti”, a declarat pentru A.M. Press deputatul. El a mai aratat ca acest fapt determina pierderea credibilitatii institutiilor statului care se ocupa de astfel de cercetari. „Organele competente ale statului, fie din proprie initiativa, fie sesizate, cerceteaza oameni politici de la alte partide si nu de la PD. In afara de orice indoiala si aici sunt oameni politici care au incalcat legea si care trebuie cercetati”, a mai spus Manta. Deputatul a adaugat ca presa a prezentat suficiente cazuri care pot fi considerate de coruptie, pentru care procurorii ar fi putut deschide anchete, pentru a verifica macar informatiile devenite deja publice. „Problema cheie a tuturor guvernelor, din 1990 incoace, a reprezentat-o lipsa de credibilitate, tocmai din acest motiv. Vreau sa trag un semnal de alarma in acest sens, pentru ca lupta impotriva coruptiei sa fie dusa pana la capat, dincolo de culoarea sau de conjuctura politica”, a conchis Manta.


(310 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Deputatul PC, Pantelimon Manta:“Vreau ca lupta anticoruptie sa nu ii excluda pe democrati” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65027809143066 seconds.