Joi, 16 Februarie 2006 - 07:06 AM Aleg.RO: Documentația depusă de Radu Mazăre nu este convingătoare

Publicat de: Dana LASCU

AMOS News RaduMazareComisia pentru drepturile omului din Camerei Deputaților a respins, miercuri, 15.02.2006, cererea primarului Municipiului Constanța, Radu Mazăre, de a-i fi verificate dosarele de o comisie parlamentară specială de anchetă. Deputații au motivat această decizie prin aceea că documentația pe care a depus-o primarul Mazăre nu este convingătoare.

Deputatul Nicolae Păun, președintele Comisiei pentru drepturile omului, a precizat că s-a luat act de sesizările făcute de Radu Mazăre cu privire la încălcarea dreptului la un proces echitabil, la onoare și reputație, la apărare și prezumția de nevinovăție, și că va fi rediscutat cazul, după refacerea documentației.

Păun a subliniat că documentele aduse de primarul Constanței nu relevă exact drepturile care i-au fost încălcate, făcând referire la nerespectarea de către procurorii DNA a Codului de procedură penală, iar aceste cazuri nu intră în atribuțiile Comisiei.

Președintele Comisiei a mai declarat că Radu Mazăre a promis să revină în câteva zile cu alte documente. dacă aceste noi documente vor fi acceptate, Nicolae Păun a spus că se va solicita Birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului ca acest caz să fie anchetat de Comisia parlamentară specială propusă și în dosarul lui Dinu Patriciu, sau măcar de o subcomisie a acesteia.


(334 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Dana LASCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Documentația depusă de Radu Mazăre nu este convingătoare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54999303817749 seconds.