Joi, 16 Februarie 2006 - 07:11 AM Aleg.RO: Biroul Permanent al Senatului amână predarea "Raportului CIA"

Publicat de: Dana LASCU

AMOS News SenatBiroul Permanent al Senatului a decis, miercuri, 15.02.2006, prelungirea până la data de 10 aprilie 2006, a termenului de predare a Raportului Comisiei de anchetă privind investigarea declarațiilor cu privire la existența unor centre de detenție CIA sau a unor zboruri ale avioanelor închiriate de CIA, pe teritoriul României.

Senatorul Norica Nicolai, președintele comisiei, a solicitat prelungirea termenului motivând că există un volum foarte mare de documente ce trebuie studiat de la Ministerul Apărării Naționale și la Direcția Generală de Aviație a Ministerului Transporturilor, Construcțiilor și Turismului.

Comisia mai trebuie să ia legătura - potrivit cererii depuse la BP - cu reprezentanți ai Comisiei de investigare a problematicii avioanelor USCIA, instituită în cadrul Parlamentului Europei.

Mai mult, conform Noricăi Nicolai, membrii comisiei trebuie să se deplaseze și la Aeroportul "Mihail Kogălniceanu" pentru a discuta cu personalul de aici și este nevoie de audieri suplimentare.


(428 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Dana LASCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Biroul Permanent al Senatului amână predarea "Raportului CIA" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59520816802979 seconds.