Miercuri, 22 Februarie 2006 - 06:56 AM Aleg.RO: Primarii buzoieni trec de la PSD la Alianta

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     27 de primari buzoieni alesi pe listele PSD au trecut, de la alegerile din 2004, la PD si PNL, sustine conducerea organizatiei judetene Buzau a PD . Cei mai multi dintre alesii social-democrati buzoieni au parasit formatiunea pentru a se inscrie in Partidul Democrat. Potrivit unui comunicat de presa de ieri al PD Buzau, de luna trecuta si pana acum 19 primari din judet, membri PSD, s-au inscris in Partidul Democrat.
In documentul citat se precizeaza ca primarii au trecut la PSD de bunavoie, "pe considerente legate de continuarea sau de initierea unor proiecte care privesc interesul cetateanului". In afara celor 19 primari care au decis sa se transfere la PD, alti opt primari au trecut de la PSD la PNL.
In aceste conditii, daca dupa alegeri Partidul Social Democrat avea la Buzau aproape 60 din cei 80 de primari, acum PSD are mai putin de 40 de alesi. In cele mai multe cazuri, sefii administratiilor locale care au trecut la liberali si democrati au fost urmati de consilieri. (D.P.)


(493 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Primarii buzoieni trec de la PSD la Alianta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61758685112 seconds.