Miercuri, 22 Februarie 2006 - 06:56 AM Aleg.RO: Un primar s-a ascuns de politisti in pod

Publicat de: ---

evenimentulzilei Primarul comunei Vetrisoaia, Vasile Puiu, s-a ales cu un dosar penal, dupa ce a fost protagonistul unui scandal care l-a facut celebru in judet .

In urma cu cateva zile, acesta a fost depistat in trafic de un agent de circulatie din comuna sa natala, dar a refuzat sa opreasca masina, declansand o urmarire ca-n filme. El avea permisul suspendat pentru trei luni, deoarece fusese depistat de un aparat radar in timp ce conducea cu viteza excesiva.

"Conducatorul autoturismului a refuzat sa opreasca la semnalul meu, asa ca am demarat o actiune de urmarire. Soferul a oprit si a fugit repede, incercand sa scape de noi. A intrat intr-o scara de bloc din Vetrisoaia. L-am urmarit si am avut surpriza sa-l gasim in podul blocului, stand pitit intr-un colt. Si mai surprinsi am fost atunci cand am realizat ca era vorba de primarul comunei Vetrisoaia, Vasile Puiu", a povestit agentul de circulatie.

Primarului i s-a intocmit dosar penal. Suparat, edilul vorbeste de scenarii. "E o inscenare a politiei locale. Si, probabil, mi se trage de la faptul ca vorbesc prea mult in comisiile consultative ale judetului", a declarat Vasile Puiu. Daca primarul de Vetrisoaia va fi gasit vinovat in justitie pentru aceste fapte, va pierde functia de primar.

Vasile Puiu - 20060222_18puiu_vs.jpg


(467 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Un primar s-a ascuns de politisti in pod | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60500288009644 seconds.