Sâmbătă, 25 Februarie 2006 - 08:07 AM Aleg.RO: PSD Dolj a pierdut un consilier județean în favoarea PD

Publicat de: Viorel POPA

AMOS News La aproape o lună de când primarul Craiovei Antonie Solomon a trecut în barca puterii, un alt membru PSD a decis ieri să părăsească partidul social democrat pentru a trece la democrați.

Este vorba despre consilierul județean Stelian Voinea-directorul Spitalului Municipal Calafat. Fără să-și anunțe plecarea din partid, consilierul PSD Stelian Voinea a participat la sedința de joi a Consiliului Județean (CJ) Dolj, alături de consilierii PD.

Când președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, l-a întrebat de ce se află alături de membrii PD, proaspătul democrat Stelian Voinea a confirmat că și-a schimbat carnetul de membru PSD cu unul de reprezentant al PD. În urma alegerilor locale, PSD deținea în Consiliul Județean Dolj un număr de 17 consilieri.

În urmă cu câteva săptămâni, numărul acestora a crescut la 19, în urma primirii în partid a vicepreședintelui Victor Odolbașa și a consilierului Gheorghe Daniliuc – ambii foști peremiști. Prin plecarea lui Stelian Voinea, PSD a rămas cu 18 consilieri județeni.


(423 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Viorel POPA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD Dolj a pierdut un consilier județean în favoarea PD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6411018371582 seconds.