Sâmbătă, 25 Februarie 2006 - 08:08 AM Aleg.RO: Iliescu si Roman vor sa concureze PSD

Publicat de: ---

evenimentulzilei Senatorul PSD Ion Iliescu si presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, nu au renuntat la planurile lor de coagulare a unei ample miscari de stanga in Romania . Cei doi vor participa marti la o dezbatere cu tema “Relansarea stangii in Romania”.

Petre Roman, care este si initiatorul acestei reuniuni, ne-a declarat ca dezbaterea in cauza se doreste a fi “un schimb de idei pentru a oferi o alternativa reala atat la actuala guvernare, cat si la actuala opozitie”, din care face parte si PSD. Alaturi de cei doi, vor fi prezenti si o serie de lideri PSD, considerati a fi printre apropiatii fostului presedinte Ion Iliescu: Rasvan Theodorescu, Ecaterina Andronescu, Octavian Stireanu, Tudor Mohora, Rodica Stanoiu, Cico Dumitrescu, dar si mai multi profesori universitari cu vederi de stanga: Daniel Barbu, Adrian Miroiu, Vasile Morar.

Petre Roman sustine ca nu stie nici daca se va adopta vreun document comun, care sa contina ideile principale pentru relansarea stangii. Cat despre formarea unui nou partid politic, nici nu poate fi vorba, cel putin in acest moment.

“Ce doresc eu este o dezbatere reala. Sub nicio forma nu este o dezbatere care sa duca la elaborarea unei platforme a unui viitor partid politic. In mod sigur nu se va intampla asta acum. Multi dintre cei care vor veni nu ar mai fi prezenti daca ar fi vorba de formarea unui partid”, a spus Roman. Senatorul PSD Ion Iliescu nu a putut fi contactat pentru a da detalii suplimentare in legatura cu acest proiect politic, el fiind plecat in Ungaria, pentru a participa la o reuniune a socialistilor europeni.

Iliescu si Roman "testeaza terenul" - 07-Ilici-ZL.jpg


(397 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Iliescu si Roman vor sa concureze PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56027793884277 seconds.