Sâmbătă, 25 Februarie 2006 - 08:08 AM Aleg.RO: PRM se specializeaza in motiuni

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     PRM va introduce in urmatoarele zile doua motiuni simple, "Averile ministrilor la control" si "La iesirea din iarna, facturile si preturile i-au ruinat pe romani", a anuntat ieri liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor . El a mentionat ca prima dintre motiuni va fi depusa la Camera Deputatilor, iar cea de-a doua la Senat.
Presedintele PRM a mai spus ca aceasta formatiune politica este obligata sa colaboreze cu PSD in acest demers, deoarece numarul parlamentarilor PRM este insuficient pentru a initia o motiune simpla. Vadim Tudor si-a declarat, de asemenea, convingerea ca si pe social-democrati ii preocupa aceste probleme.
Potrivit senatorului PRM, averile demnitarilor si in special ale ministrilor trebuie avute in vedere, in conditiile in care se vorbeste de lupta impotriva coruptiei. Vadim Tudor a sustinut ca bunurile pe care le detine, potrivit declaratiei de avere, ministrul Justitiei, Monica Macovei, nu ar putea fi justificate avand in vedere veniturile acesteia. Presedintele PRM s-a declarat, de asemenea, nedumerit ca nici un ministru PD si nici unul de la UDMR nu sunt "luati la intrebari", fapt care, in opinia sa, ar periclita seriozitatea luptei impotriva coruptiei. (A.M.)


(462 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

PRM se specializeaza in motiuni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57502698898315 seconds.