Duminică, 26 Februarie 2006 - 01:34 PM Aleg.RO: Hotelul unui ex-deputat arădean, amendat de Garda de Mediu

Publicat de: Florin TOMUȚA

AMOS News Hotelul deținut de ex-deputatul arădean Nicoară Creț în stațiunea Moneasa a fost amendat de comisarii Gărzii de Mediu pentru nerespectarea regimului substanțelor periculoase. Hotelul „Moneasa“ a fost sancționat contravențional cu 3.000 RON, potrivit celor afirmate de Lucian Popa, comisar în cadrul Gărzii de Mediu. Acesta a mai spus că unitatea hotelieră deținută de fostul parlamentar își desfățoară activitatea fără autorizație de mediu valabilă.

Nicoară Creț a achiziționat Hotelul „Moneasa“ anul trecut, în luna decembrie, suma vehiculată fiind de 2 milioane de dolari. Creț a fost deputat de Arad în perioada 2000-2004. Intrat în Parlament pe listele PRM, acesta și-a dat demisia, în februarie 2002, din partidul care l-a propulsat în Camera Deputaților.

Ulterior, Creț a cochetat cu PSD, dar nu a fost primit în rândurile fostului partid de guvernământ. Totodată, comisarii de la Garda de Mediu au mai amendat și Hotelul „Codrul Moma“, din stațiunea Moneasa, cu 2.000 RON, pentru nedepunerea declarației la Fondul de Mediu.


(416 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin TOMUȚA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Hotelul unui ex-deputat arădean, amendat de Garda de Mediu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.0929360389709 seconds.