Luni, 27 Februarie 2006 - 05:05 AM Aleg.RO: Conducerea centrală a PSD habar nu are ce fac propriii deputați

Publicat de: Maria HERESCU

AMOS News Un proiect legislativ care modifică legea privind declararea și controlul averilor a fost trecut în Senat prin aprobare tacită, fără ca parlamentarii puterii să se sesizeze. Inițiativa aparține unui număr de șase deputațI PSD, în frunte cu Viorel Hrebenciuc, șiI înlocuiește formularul conceput de Ministerul Justiției.

Actul revine la vechea formulă a declarării averilor și elimină obligația declarării sumelor deținute în cash, conturi curente, depozite bancare sau alte instrumente de economisire.

Conducerea PSD a pretins astăzi că a aflat de la televizor de inițiativele legislative ale celor șase parlamentari ai partidului, referitoare la modificarea legii privind declararea averilor.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu, a afirmat că inițiativa aparține în totalitate celor șase deputațI șI nu a primit girul PSD.

Diaconescu a declarat că săptămâna viitoare PSD va depune două proiecte de lege privind modificarea legii referitoare la declarațiile de avere ale demnitarilor.


(464 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Maria HERESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Conducerea centrală a PSD habar nu are ce fac propriii deputați | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61507391929626 seconds.