Marți, 28 Februarie 2006 - 06:48 AM Aleg.RO: Aeroportul militar de la Ianca a trecut în administrarea CJ Brăila

Publicat de: ---

AMOS News Aerodromul militar Ianca a fost cedat de catre Ministerul Apararii Nationale in administrarea Consiliului Judetean Braila la solicitarea senatorului Dan Sabau.

Senatorul PNL a facut interpelarea “Flota si flotila si-au dat mana la Braila!” in sedinta Senatului inca din toamna trecuta, iar in urma cu cateva zile a primit de la ministrul apararii Theodor Atanasiu acceptul de trecere a aeroportului in administrare civila cu conditia conservarii bazei si a posibilitatii de refolosire in scop militar daca situatia o va impune.

Aerodromul militar Ianca va deveni aeroport cargo, in felul acesta existand posibilitatea de a relansa si activitatea transportului de marfuri din portul Braila. “Aeroportul militar era oricum dezafectat. Prin transformarea lui in aeroport cargo sub administrarea CJ Braila, va putea fi ajutat economic judetul Braila care inca se zbate intr-o saracie crunta. Prin crearea aici a unui punct vamal speram sa reactivam si portul Braila care este inert de sase ani”, a declarat senatorul Dan Sabau.

Aceasta initiativa face parte dintr-un plan de actiune a senatorului liberal impreuna cu alti cativa oameni politici si de afaceri din Braila care doresc sa relanseze activitatea economica a judetului, indiferent de culoarea politica a celor care conduc Consiliul Judetean.

“Conducerea centrala si locala a PNL a acordat sprijin Consiliului Judetean Braila chiar daca Presedintele CJ este de la PSD, deoarece pe noi ne intereseaza in primul rand soarta oamenilor din acest judet”, a mai declarat Dan Sabau


(2190 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Aeroportul militar de la Ianca a trecut în administrarea CJ Brăila | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54918003082275 seconds.