Marți, 28 Februarie 2006 - 06:49 AM Aleg.RO: Ministrul Borbély îl somează pe primarul din Tg-Mureș

Publicat de: Benone SIMIONESCU

AMOS News Ministrul delegat pentru Lucrări Publice și Amenjarea Teritoriului (MLPAT), Borbély László, îl somează pe primarul din Tg-Mureș, Dorin Florea, să respecte o hotărâre a Consiliului Local Tg-Mureș privind înființarea operatorului regional de apă "Aquaserv". Ministrul Borbély s-a arătat surprins de anunțul făcut în urmă cu aproximativ o săptămână de către primarul Florea, care a refuzat să semneze contractul de garantare a împrumutului BERD ce va fi luat în vederea înființării operatorului regional de apă "Aquaserv".

Ministrul a arătat că în acest proiect intră aproape toate orașele din județul Mureș, precum și Cristuru Secuiesc, din județul Harghita și că fiecare oraș garantează cu partea sa în acest contract. În plus, în acest sens, "există o decizie a Consiliului Local Tg-Mureș și domnul primar trebuie să se conformeze”, a subliniat Borbély László.

Reamintim că primarul Dorin Florea a declarat, într-o conferință de presă, că nu a semnat contractul de garantare a creditului BERD în vederea înființării operatorului regional de apă și că refuză să o facă până nu i se garantează componenta locală. El a susținut, atunci, că este împotriva garantării creditului cu averea municipiului Tg-Mureș, întrucât are dubii că unele din orașele cuprinse în acest progam vor reuși să-și ramburseze partea din împrumut.


(879 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Benone SIMIONESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Ministrul Borbély îl somează pe primarul din Tg-Mureș | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54521608352661 seconds.