Miercuri, 03 Mai 2006 - 05:42 AM Aleg.RO: Deputatii cer mai multi bani pentru protocol

Publicat de: ---

curierulnational
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, un memorandum intern privind majorarea cu 9% a baremurilor de cheltuieli pentru actiunile de protocol . Explicatia unei astfel de masuri a fost aceea ca indexarea de 9 procente va acoperi rata inflatiei. Masura va fi aplicata incepand cu data de 9 mai.
Potrivit memorandumului, pentru mesele oficiale oferite cu ocazia vizitelor oficiale ale strainilor la Camera Deputatilor, baremul maxim de cheltuieli porneste de la 180 de lei de persoana, pentru actiunile cu protocol de grad zero, adica pentru invitatii straini care au grad similar cu cel al presedintelui Camerei, si ajunge la 110 de lei de persoana pentru delegatiile parlamentare.
Baremul maxim de cheltuieli pentru oaspetii straini invitati pe cheltuiala Camerei este cuprins intre 230 de lei si 130 de lei, in functie de gradul de protocol. In memorandum sunt precizate si baremurile prevazute pentru alte cheltuieli de protocol, cu ocazia vizitelor unor oaspeti straini.
Pentru cafea, apa minerala, sucuri, in timpul primirilor sau tratativelor, baremul este de 7 lei de persoana, iar pentru cadouri 1470 de lei. (Mediafax)


(455 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curierul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curierul Național:

Deputatii cer mai multi bani pentru protocol | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59477591514587 seconds.