Marți, 09 Mai 2006 - 05:42 AM Aleg.RO: Stolojan:"Regret ca i-am delegat atributiile lui Tariceanu"

Publicat de: ---

evenimentulzilei Consilierul prezidential Theodor Stolojan a iesit ieri-seara la atac .

Impotriva lui Tariceanu. Asemenea lui Basescu, si Stolojan si-a manifestat regretul ca i-a delegat lui Tariceanu atributiile de sef al PNL. In emisiunea "Marius Tuca Show" de la Antena 1, Stolojan a precizat ca nu ar fi trebuit sa-l desemneze pe Tariceanu in locul sau atunci cand a parasit sefia PNL, intrucat acesta nu a inteles ca e doar o numire provizorie.

Stolojan a afirmat ca a avut incredere ca Tariceanu "va continua orientarea partidului spre fuziunea cu PD", pentru crearea "unei forte politice de dreapta", dar ca, intre timp, premierul "si-a format un grup" impreuna cu care ia deciziile, aluzie la "grupul Tariceanu-Patriciu". In legatura cu aceasta aripa, Stolojan a spus: "Unii vad PNL ca pe un partid-balama, de 10%, care inchide un joc, in timp ce ei isi rezolva problemele".

"Revendicari"

Mai mult, Stolojan revendica sefia PNL, spunand ca Tariceanu a fost instalat provizoriu, urmand ca, in momentul insanatosirii, sa isi reia locul la conducerea partidului. "De ce nu am revenit in PNL? Pentru ca, din momentul in care s-a inceput formarea guvernului, nu mai eram dorit de grupul care a format guvernul. Tariceanu nu m-a sunat pentru a ma chema sa contribui la formarea guvernului", a explicat consilierul prezidential negand ca Basescu a fost cel care l-a convins sa renunte la cursa pentru Presedintia Romaniei.

Stolojan a precizat ca, de acum incolo, se va implica activ in viata partidului: "Ii voi contacta pe unii colegi din PNL pentru a-i convinge ca fuziunea cu PD este drumul pe care trebuie sa-l urmeze partidul".


(427 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Stolojan:"Regret ca i-am delegat atributiile lui Tariceanu" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57978391647339 seconds.