Miercuri, 10 Mai 2006 - 05:31 AM Aleg.RO: Marinescu l-a luat de gat pe Copos in Senat

Publicat de: ---

adevarul

Scandalul dintre Marius Marinescu si George Copos a atins culmea ridicolului, senatorul PD fugarindu-l pe George Copos pentru a-i inmana un stegulet rosu, "pentru coruptie" . Vicepremierul a declarat ca este "categoric nefericit" in politica, iar dupa Raportul de tara de pe  16 mai va lua o decizie daca va mai ramâne sau nu în functie. Marinescu a spus ca el nu are ce sa-si reproseze în legatura cu toata tevatura. "Eu nu-l alerg, dânsul fuge", este concluzia, nevinovata, a senatorului PD.
"Domnule picolo, domnule picolo", striga Marinescu dupa Copos, încercând sa-l prinda din urma pentru a-i da steguletul. Când l-a ajuns în cele din urma, Marinescu l-a luat de dupa gât si apelându-l "domnule Gheorghe", a încercat sa-i înfiga steguletul în buzunarul de la pieptul sacoului, iar Copos i l-a dat înapoi spunându-i "sa-l porti dumneata la cravata". Toata scena a avut loc dupa ce, în comisie, Copos a spus ca Marinescu a fost "chelner la Hilton", iar Marinescu i-a replicat ca "poate dumneavoastra ati fost picolo!".
"Eu am fost crescut în Ardeal, la tara, într-o familie cu 6 copii. Mi-e rusine, iar în Ardeal a-ti fi rusine este cea mai grava abatere pe care poti sa o faci! Îmi pare rau ca a trebuit sa asistati la acest circ", a declarat Copos, dupa ce a scapat de Marinescu. Copos a mai spus ca în politica "facem doar circ si am uitat sa facem pâine", dupa ce în comisie a atras atentia asupra "marinescizarii" scenei politice românesti. George Copos a fost prezent în fata Comisiei de abuzuri din Senat, pentru a fi audiat, iar senatorul PD a profitat de ocazie pentru a lansa o întreaga tirada la adresa senatorului PC.
"Nu sunt nici fericit, nici bucuros ca sunt în fata dumneavoastra", a declarat Copos la începutul audierilor din comisie. El a încercat sa aplaneze conflictul dintre el si senatorul PD, spunându-i acestuia din urma ca el a prezentat punctul de vedere al guvernului când a fost vorba despre respingerea unei propuneri a senatorului PD, care dorea comasarea celor trei agentii pentru IMM-uri într-una singura. Marinescu nu s-a lasat nici îmbunat, nici calmat de repetatele interventii ale presedintei comisiei, Rodica Stanoiu, si a continuat sa spuna despre Copos ca este mincinos, l-a facut picolo si a spus ca ar fi bine daca vicepremierul si-ar da demisia. Senatorul PC si-a pastrat calmul pe toata durata discutiilor si l-a privit, zâmbind îngaduitor, pe deasupra ochelarilor, pe Marius Marinescu.  


(369 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Marinescu l-a luat de gat pe Copos in Senat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5881609916687 seconds.